Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében ún. sütiket használ.
Győr, Radó sétány 1.
Asztalfoglalás: +36 20 278 3229
recepcioaranyszarvasgyorhu
Magyar English Deutsch
Étterem

Étterem


Január 4-től az alábbi szűkített étlapunkról és a megszokott kétféle menüajánlatunkból választhatnak elvitelre és Woltos kiszállításra vendégeink.
Heti menü itt.
Szűkített étlap itt.
Wolt kiszállítás itt.

Online rendelés
+ 36 20 278 3229
+ 36 96 517 452
Rendelésfelvétel:
hétfőtől – vasárnapig: 8:00-18:30
Étterem elvitelre:
Hétfőtől - vasárnapig: 11:00-19:00
Konyha:
Hétfőtől - vasárnapig: 11:00-19:00

Sir Francis Drake-hez címzett, 90 fő befogadására képes éttermünk valódi tematikus étterem. Mintha csak a kalózkapitány egyik hajóján lennénk, mondjuk a Pelicanon, amellyel Magellán után másodikként hajózta körbe a földet.
Az angolok számára hős volt, a spanyoloknak a rettegett „El Draque”, a sárkánykígyó, aki sportból – és persze a rakományért – mészárolta a spanyolajkúakat.

Nálunk azonban sokkal hangulatosabb a bárpult, nagyobb a tér és persze a tisztaság, mint Drake kapitány hajóin, a kosztról nem is beszélve!

Vendégeink a nemzetközi és a magyar konyha specialitásaiból válogathatnak, legyen szó hal-, hús-, vagy vadételekről. Borlapunkon megtalálják a magyar borvidékek kínálatának krémjét: a közeli Pannonhalma dombjaitól a balatoni, villányi, szekszárdi, tokaji, sőt az erdélyi lankák nedűi mind képviseltetik rajta magukat.

A dolgos hétköznapok rohanásában valódi feltöltődést jelent a teraszunkon eltöltött ebédszünet. A’ la carte kínálatunk mellett kétféle menüajánlattal várjuk Önöket minden hétköznap 11:30-14:00 óráig.

Teraszunkon tavasztól őszig a kedves kiszolgálás, az évszázados fák árnyai, a madárcsicsergés, a Rába-part és a Püspökvár megunhatatlan látványa teszi élménnyé a családi ebédet, üzleti vacsorát, vagy a baráti sörözést.

Hogy tovább fokozzuk a hangulatot, péntekenként élőzenés estekkel készülünk az Önök szórakoztatására.
Lakjanak jól, kapcsoljanak ki, és töltődjenek fel nálunk!

Asztalfoglalás

+36 20 278 3229
 
Étlap
Itallap

Közelgő események

Jelenleg nincsenek események

Fotógaléria

Napi menü

A menü1 590- HUF

Minestrone leves / Húsleves
Köményes sertéssült hagymás tört burgonyával és párolt káposztával, pecsenyével

B menü1 590- HUF

Minestrone leves / Húsleves
Óvári csirkemell steak burgonyával és csalamádéval

Facebook   Bankkártyás fizetés VISA   Bankkártyás fizetés VISA Electron   Bankkártyás fizetés MASTERCARD   Bankkártyás fizetés MAESTRO   Bankkártyás fizetés   Széchenyi Pihenőkártya Elfogadóhely   OTP, MKB, K&H SZÉP Kártya Elfogadóhely    Kutyabarát